2015. március 26., csütörtök

Milyen önismereti módszert ajánlok?

"Az ÖNISMERET meghatározza minden -
az oktatásod, a karriered vagy épp az emberi kapcsolataid terén hozott -
döntésedet, következésképpen alapvetően megszabja életed minőségét.



Manapság már rengeteg önismereti módszer áll rendelkezésre. Személy szerint én az Aura-Soma színrendszer híve vagyok elsősorban. Majd később írok erről is bővebben. De segítségül hívhatjuk az asztrológiát (de NE jóslás céljából!) és a numerológiát is, léteznek különböző önismereti tesztek is. 
A különböző terápiás kezeléseket én nem ide sorolnám, azokról is írok később részletesebben. 

Nézzük most azokat, amelyeket könnyen el lehet érni, és akár otthon egyedül is profitálhatsz belőle.

A numerológiához ajánlom Dan Millman: Erre születtél című könyvét, és Székelyhidi Ágnes: Számmisztika című könyvét.  

Garantálom, hogy ha ezeket a könyveket átböngészed, már akkor is sok új ismeretre teszel szert saját magaddal kapcsolatban. Hiszen a születési dátumod és a neved sok mindent elárul rólad. Ha ezekkel tisztában vagy, akkor már tettél egy lépést önmagad felé.




Az Aura-Soma színrendszerhez már szükséges egy konzulens, akihez elmész és ő tud szakszerű konzultációt adni Neked. 


Az Aura-Soma egy önismereti és önfejlesztő módszer, ami a színek nyelvén beszél hozzád. A konzultáción (ami 1-másfél óra) a sok színes üvegből kell választanod 4 üveget. 
A 4 üveg alapján megtudhatod többek közt: hogy mi az életfeladatod, milyen képességekkel rendelkezel, mik a múltból hozott nehézségeid, melyek a gyógyítandó területeid, hol tartasz most a jelenben és milyen energiákra van szükséged még, hogy beteljesítsd a feladatodat. 
De meg lehet még vizsgálni a születési számodhoz tartozó üveget, és ha kíváncsi vagy rá, akkor még a születési angyalaidat is megismerheted. Az üvegekben vizes-olajos alapú folyadék van, amit a testre kenve lehet használni is, ha megvásárolod. Jótékonyan hat minden szinten.

Ha netán ez a konzultáció érdekel, akkor keress meg bátran. www.feherpegazus.hu









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése